opc_loader

Other brands say it, but we prove it ......... "Resurgence Gear, the worlds strongest Motorcycle Jean"

Alle motorjeans merken zeggen uiteraard dat zij de veiligste, sterkste en meest slijtvaste jeans leveren. Maar praatjes vullen geen gaatjes zullen we maar zeggen. Zeker niet de gaatjes in de motorbroek na een glijpartij over het asfalt natuurlijk. Als je veel zegt moet je het misschien ook bewijzen en waar maken? Inderdaad, en dat is dan ook precies wat wij doen. Wij zeggen het niet alleen maar wij bewijzen het ook via de onafhankelijke en officiele Europese CE-2 Level veiligheidsnorm, die onze jeans hebben mogen ontvangen. En van het geringe aantal merken dat uberhaupt een CE-2 Level heeft mogen ontvangen blijkt Resurgence Gear met kop en schouders boven de concurrentie uit te steken als het gaat om de slijtvaste waarden. Ons geheim....... Pekev!

Pekev

Onze kleding is uitgerust met de technische vezel Pekev, een door Resurgence zelf ontwikkeld slijt- en scheurvast materiaal dat het resultaat is van meer dan 10 jaar onderzoek en ontwikkeling.

Het exacte geheim kunnen we je natuurlijk niet verklappen maar een tipje van de sluier kunnen we je wel gunnen. Wij hebben een combinatie van technische vezels weten te maken die zorgt voor optimale bescherming bij 2 cruciale

1) Chemicalien, UV en weersinvloeden hebben geen schijn van kans

Pekev blijkt, in tegenstelling tot andere technische vezels zoals bijv. (Dupont) Kevlar,

Maar er is meer dat onze motorjeans onderscheid van al onze concurrenten:

1) Selvedge Denim

De meeste mensen zal dit misschien niet veel zeggen maar de jeans fanaten, retro kenners en cafe race bewonderaars waarschijnlijk wel.

2)

- Aantrekkelijker geprijsd dan onze concurrenten

-

Wat anders heb je nodig voor je "urban ride" dan goed beschermende motorkleding, uitgerust met een 100% Kevlar liner of met Armalith, waarin je er ook nog goed uitziet?

Alle producten worden door Crave zelf ontworpen en geproduceerd. Hoogwaardige Europese productie en kwaliteit, hetgeen je mag verwachten van een hoogkwalitatief product.

Hoewel Crave in beginsel de filosofie heeft om een niche product te zijn, groeit het merk snel, door o.a. lovende en uitstekende reviews in motorbladen en op informatieve motorwebsites. Maar ook vooral door de motorscene zelf omdat onze klanten laaiend enthousiast over de Crave producten zijn!

Maar uiteindelijk blijft het motto altijd ..... hoogwaardige urban style motorkleding waar je retegoed in uit ziet!

http://craveforride.com

www.resurgencegear.com

Motorjeans van Resurgence Gear ........... "De sterkste en best beschermende motorjeans ter wereld".

"Alweer gewoon een beschermende motorjeans verkrijgbaar? Nee, deze is heel anders!"

"Pekev inside"

Enkele modellen uit de uitgebreide collectie

Wat is Pekev?

Pekev is een gepatenteerde vezel met extreem slijtvaste eigenschappen die je beschermd tegen de afschuwelijke gevolgen van motorongelukken zoals de bekende "schuiver".

"Maar er bestaan toch al Kevlar jeans" denk je nu misschien bij jezelf? Ja dat klopt, maar lees vooral verder waarom Pekev je zoveel beter beschermd......

Waarom Pekev?

Kevlar heeft een zogenaamde slijtvaste waarde van bijna 6 seconden. Pekev heeft een zelfde waarde van 10,8 seconden! Dat betekend dat de tijd waarin huid en ledematen beschermd zijn tegen alle krachten die optreden bij een val en die er voor zorgen dat je kleding doorslijt en je dus (ernstig) letsel oploopt, bijna een keer zo lang is dan bij Kevlar.

Door deze enorme hoge waarde valt Pekev onder de zogenaamde Level 2 norm, de hoogste veiligheidsnorm die verkrijgbaar is m.b.t. motorproducten.

Daarnaast verliezen alle andere aramide vezels, waaronder Kevlar, stukje bij beetje hun beschermende eigenschappen door UV / Zonlicht, blootstelling aan de elementen, wassen enz.

Pekev wordt daarentegen hierdoor NIET aangetast waardoor beschermende kwaliteiten en de levensduur langer gegarandeerd zijn!

Dus als je lichaam je lief is, je casual voor de dag wilt komen maar ook zo goed mogelijk beschermd wilt zijn dan kies je voor motorjeans van Resurgence Gear......

Resurgence wil je zo beschermd mogelijk de straat op sturen en daarom is er ook voor gekozen om de jeans te voorzien van D3O protectoren.